Šią savaitę mūsų namuose mūsų laukia kova su vienais lygos lyderių – FK TransINVEST B vienuolike. Kviečiame susipažinti su būsimaisiais oponentais!

FK TransINVEST yra viena jauniausių komandų Lietuvos futbolo žemėlapyje. Įkurtas 2022 m. klubas jau pirmajame sezone laimėjo II lygos titulą, o dar po metų laimėjo ir Pirmą lygą bei istorinę LFF taurę. Šiemet komanda jau rungtyniauja A lygoje, kur šiuo metu užima priešpaskutinę 9 vietą.

Šiemet įkurta jų antroji ekipa pirmajam sezonui aukštų tikslų nekėlė, tačiau savo gretose turi ir ne vieną aukštesniuose divizionuose patirties turintį futbolininką. Vis dėlto, pagrindinis šios ekipos tikslas – ugdyti jaunuosius futbolininkus pirmajai komandai bei suteikti žaidimo laiko mažiau žaidžiantiems joje. Verta paminėti, kad TransINVEST B vairas šiemet patikėtas ilgamečiam Vilties futbolininkui Lech Pečuro. Kol kas Vilniaus rajono ekipa viršija visus prieš sezoną keltus lūkesčius – po 22 turų su 54 taškais komanda užima trečią vietą turnyrinėje lentelėje bei vis dar išlieka kovoje dėl lygos titulo. Šiuo metu TransINVEST B turi septynių nepralaimėtų rungtynių seriją, o pirmajame rate Širvintose Viltis būsimiems varžovams taip pat patyrė pralaimėjimą 0:1. Tiesa, šiose rungtynėse dėl praeitame ture gautos raudonos kortelės nežais vienas varžovų lyderių Robertas Ratkevičius, todėl telieka tikėtis, kad Vilniuje pavyks pateikti staigmeną ir sustabdyti vienus lygos lyderių!

Rungtynės su FK TransINVEST B jau šį sekmadienį LFF stadione! Lauksime visų jūsų palaikymo rungtynėse!